یک هیات شورای عالی صلح افغانستان بزودی به قطر سفر می کند

رییس جمهور کرزی در دیدار با شماری از اعضای ولسی جرگهء افغانستان گفته که قرار است یک هیات شورای عالی صلح این کشور به زودی به قطر سفر کند.

هیلی ارشاد، رییس کمیسیون امور دینی و فرهنگی ولسی جرگه می گوید، آقای کرزی گفته است که این سفر حتی امروز یکشنبه صورت خواهد گرفت.

به گفتهء خانم ارشاد، رییس جمهور کرزی این موضوع را دیروز شنبه با اعضای هیات اداری و رییسان کمیسیون های ولسی جرگه در میان گذاشت.

خانم ارشاد در مورد افزود::
«رییس جمهور گفت که یک هیات کوچک شورای عالی صلح افغانستان به قطر سفر خواهد کرد و صرف یکبار در گفتگو ها اشتراک خواهد کرد.»

خانم ارشاد گفت، آقای کرزی گفته است که اگر در جریان این سفر هیات شورای عالی صلح، نظریات و شرایط حکومت افغانستان در ارتباط به پروسهء صلح از سوی امریکا نادیده گرفته شود، نماینده گان شورای عالی صلح را دیگر هرگز به قطر نخواهد فرستاد.

پس از گشایش دفتر طالبان زیر نام" امارت اسلامی افغانستان" در قطر، رییس جمهور کرزی اعلام کرده بود تا زمانی که مذاکرات صلح به رهبری افغان ها اجرا نشود، نماینده گان حکومت افغانستان در گفتگو های قطر شرکت نخواهند کرد.