سه رییس جمهور سابق اوکرایین به حمایت از تظاهرات اعلامیهء نشر کردند

سه رییس جمهور سابق اوکرایین به حمایت از مظاهره ها و اعتراضات در این کشور اعلامیه نشر نمودند.

بعد از آنکه حکومت اوکرایین تصمیم گرفت مذاکرات را در مورد یکجا شدن با اتحادیه اروپا متوقف می سازد، تظاهرات آغاز گردید.

روسای جمهور سابق اوکرایین لیونید کراف چوک، لیونید کوچما و ویکتور یوشنکو اعلامیه های خود را مشترکاً در ویب سایت حزب یوشنکو به نشر رساندند.

در این اعلامیه ها که دیروز به نشر رسیدند گفته می شود: آنها با اقدام صلح آمیز و مدنی صدها هزار جوان اوکرایین همنوایی خود را اعلان می کنند. به گفته آنها این اولین بار است مردم اوکرایین بخاطری یک خواسته به میدانها می برایند که از حمایت بی سابقه و همه جانبه مردم بهره مند است.

در این اعلامیه ها خشونت پولیس بر علیه مظاهره کننده گان تقبیح شده و از حکومت تقاضا می شود که به تمایلات اروپایی مردم اوکرایین توجه کند.

سه رییس جمهور سابق اظهار داشتند که حالات روبه خرابی و پیچیده گی بیشتر می باشد و چنین معلوم می شود که وضعیت از کنترول خارج خواهد شد.