ظریف: ایران به همکاری خود با کشورهای نیرومند جهان ادامه خواهد داد

وزیر خارجهء ایران می گوید که کشورش به هدف پایان دادن به بحران هسته یی ایران به همکاری خود با کشورهای نیرومند جهان ادامه خواهد داد.

جواد ظریف در نشست امنیتی سالانه در مونشن جرمنی گفت که ایران در نشست آینده در 18 ماه فبروری با نیت نیک با شش کشور نیرومند جهان در شهر وینا دیدن خواهد کرد.

او همچنین گفت که به اساس موافقتنامهء موقتی، هدف ایران این نیست که تنها ظرف شش ماه تعیین شده مذاکره کند، اما هدف اساسی این است که یک راه حل دایمی جستجو شود.

اما، ظریف افزود که حفظ تحریم های بین المللی بر ایران اعتماد این کشور را نسبت به این پروسهء خدشه دار می سازد.

پیش ازین سخنان، ظریف با جان کری وزیر خارجهء امریکا در مونشن ملاقات کرد.

یک سخنگوی وزارت خارجهء امریکا گفت که کری روشن ساخت که در حالی که گفت و گوهای هسته یی ادامه دارند، ایالات متحدهء امریکا به حفظ تحریم های موجود بر ایران ادامه خواهد داد.