پاکستان: تندروان 9 عضو یک گروه ضد طالبان را در شهر پشاور کشتند

پولیس پاکستان می گوید، تندروان 9 عضو یک گروه ضد طالبان را در شهر پشاور کشته اند.

به گفته پولیس حدود 25 تندرو امروز بر منزل قوماندان همین ملیشه ضد طالبان در اطراف پشاور حمله نموده، خودش و هشت تن از اقارب وی را کشتند.

درویش خان یکی از همسایه های همین قوماندان ملیشه که کشته شده است در مورد حمله دیشب به آژآنس خبری رویترز چنین گفت:

« حوالی نیم شب، صدها تندرو به اینجا آمده و این خانه را محاصره کردند. نخست دو یا سه انفجار رخ داد و سپس تمام مردها و پسران این خانه را از منزل بیرون کردند و به عقب ساختمان بردند، دست ها و پاهایشان را بسته کرده آنها را کشتند. زنان این خانه نسخه های قرآن شریف را آورده عذر و زاری می کردند ولی تندروان نسخه های قرآن را به زمین انداخته از آنجا رفتند. »

حمله امروز یک روز بعد از آن صورت می گیرد که حمله کننده گان بمب های دستی را در یک سینما در پشاور پرتاب کرده و 13 نفر را کشتند.

کسی تاحال مسولیت این حمله را به دوش نگرفته است. طالبان پاکستانی شورشهای خونین را علیه حکومت آنکشور به هدف نافذ کردن شریعت اسلامی به پیش می برند.