کارمندان گروه اضطرار در محل سقوط یک طیارهء مالیزیایی در شرق اوکراین، جعبهء سیاه دوم این طیاره را یافته اند.
بلک باکس یا جعبهء سیاه که همهء اطلاعات پیش از پرواز و جریان پرواز را ثبت می کند، می تواند در روشن شدن علت اصلی سقوط این طیاره کمک کند.
جنگجویان جدایی طلب طرفدار روسیه که محل سقوط این طیاره را در کنترول دارند، گفته اند که جعبهء سیاه نخست را دیروز یافته و به مسکو فرستادند.
گروه نجات، ماموران پولیس و کارگران یک معدن ذغال سنگ، جعبهء سیاه دوم را امروز پیدا کردند.
در نتیجهء سقوط این طیاره 298 مسافر و عملهء پرواز، کشته شدند.
پراکنده گی اجساد و پارچه های طیاره در مساحت ده کیلومتر، نشان می دهد که طیاره پیش از رسیدن به زمین، پارچه پارچه شده است.
جدایی طلبان طرفدار روسیه تعهد کرده اند که به بازرسان بین المللی اجازهء ورود به محل سقوط طیاره را خواهند داد.
درین حال بارک اوباما رییس جمهور ایالات متحدهء امریکا در گفتگو های تلیفونی با پترو پروشنکو رییس جمهور اوکراین و مارک روته صدر اعظم هالند گفته است که شواهد نباید از محل سقوط طیاره دور ساخته شوند.
همچنان مسکو و واشنگتن خواهان یک آتش بس فوری شده اند تا زمینه برای تحقیقات شفاف در بارهء سقوط این طیاره فراهم شود.
یک مشاور وزارت داخلهء اوکراین گفته است که این طیاره با استفاده از یک نوع راکت زمین به هوا سقوط داده شده است.