رییس جمهور روسیه در حاشیه اجلاس جی20 با رهبران بریتانیا و فرانسه ملاقات کرد

ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه در حاشیه اجلاس سران جی 20 یا بیست کشور صنعتی جهان در آسترالیا با دیوید کامرون صدراعظم بریتانیا و فرانسوا اولاند رییس جمهور فرانسه دیدار کرد.

دیمتری پیسکوف سخنگوی رییس جمهور روسیه گفت، بحران اوکراین موضوع ملاقات پوتین را با کامرون تشکیل می داد.

پوتین از سوی رهبران غربی که برای شرکت در اجلاس جی 20 به بریزبین آسترالیا آمده اند تحت فشار قرار گرفته است که در راستای ختم منازعه میان جدایی طلبان طرفدار روسیه و قوای اوکراین در شرق اوکراین کار های بیشتر انجام بدهد.

رییس جمهور روسیه در ملاقات با همتای فرانسوی اش از وی خواست که خطرات و عواقب منفی روابط شان را به حد اقل برساند.

میان مسکو و پاریس بر سر چگونگی تحویل دهی یکی از دو کشتی هلیکوپتر بردار از سوی فرانسه به جانب روسیه کشیده گی ایجاد شده است.

متحدین غربی فرانسه از این کشور خواسته اند که معامله به ارزش 1.58 میلیارد دالر را با روسیه فسخ کند.

انکار فرانسه از تسلیم دهی کشتی جنگی به روسیه باعث خشم مسکو شده است.

در همین حال کرملین این گزارش را رد می کند که گویا ولادمیر پوتین رییس جمهور روسیه پس از وارد شدن فشار بر وی از سوی رهبران غربی بر سر مساله اوکراین در نظر دارد تا اجلاس جی 20 را در بریزبین آسترالیا زودتر ترک کند.