دولت اسلامی تهدید کرد در صورت عدم پرداخت 200 میلیون دالر دو گروگان جاپانی را خواهد کشت

در یک نوار ویدیویی که امروز از طریق انترنت نشر شده است دیده می شود که گروه تندرو دولت اسلامی تهدید می کند که در صورت عدم پرداخت 200 میلیون دالر ظرف 72 ساعت، دو گروگان جاپانی را خواهد کشت.

در این نوار ویدیویی دو گروگان با لباس های نارنجی دیده می شوند که خود را کینجی گیتی جوگو و هارونا یوکاوا معرفی می کنند.

این نوار در صفحات انترنیتی مربوط به جنگجویان گروه دولت اسلامی نشر شده و با نوار های ویدیویی که قبلاً از سوی این گروه پخش شده بود شباهت دارد.

در این ویدیو یک یک فرد که چهره خود را با نقاب سیاه پوشانده و چاقو با خود دارد انتقاد می کند و از حمایت چاپانی ها از ایتلاف به رهبری امریکا که با جنگجویان گروه دولت اسلامی مبارزه می کند سخن می گوید.

فرد که در ویدیو حرف می زند صدایش مشابه صدای یک تندرو بریتانیایی است که در دیگر سربریدن های انجام شده از سوی گروه دولت اسلامی دست داشته است.

به اساس گزارش این گروه صد ها تن از اسیران به شمول عساکر سوریه و عراق و خبرنگاران و مدد رسانان غربی را سربریده و به ضرب گلوله کشته است.