مذاکرات در مورد برنامه هسته یی ایران با پیشرفت های زیاد به همراه شده است

وزیر خارجه چین می گوید: مذاکرات در مورد برنامه هسته یی ایران با پیشرفت های زیادی به همراه شده است.

بر اساس گزارش ها، وانگ یی این موضوع را در آغاز سفر دو روزه اش به ایران و دیدار با محمد جواد ظریف وزیر خارجه آن کشور گفت:

" در تلاش های مشترک، گفتگو ها روی مساله هسته یی ایران با پیشرفت های خیلی کارا و مهم به همراه شده است. اگر به یک مسابقه دوش تشبیه شود، این گفتگو ها به سرعت اخیرش رسیده و یا هم به قله های بلند کوه نزدیک شده است. به هر اندازه که گفتگو ها با پایانش می رسد، دشوار تر می شود."

قدرت های جهان ضرب الاجل ماه مارچ را برای ایران تعیین کرده اند تا در برنامه هسته یی اش به توافق دست یابد.

ایالات متحده امریکا، بریتانیا، فرانسه، چین، روسیه و آلمان می خواهند تا ایران اطمینان دهد که برنامه هسته یی اش تلاش برای تولید سلاح هسته یی نیست. تهران همواره گفته است، این برنامه را به مقاصد صلح آمیز و تولید انرژی پیش می برد.