بلند ترین مقام نظامی ایالات متحده امریکا ابراز اطمینان کرده که نیروی متشکل از شبه نظامیان شیعه که از حمایت ایران برخوردار اند و اردوی عراق در برابر جنگجویان گروه تندرو دولت اسلامی که کنترول شهر شمال عراق تکریت را بدست دارند پیروز خواهند شد.
جنرال مارتین دمپسی لوی درستیز ایالات متحده امریکا می گوید، حدود بیست و سه هزار شبه نظامی شیعه با حمایت ایران، جنگجویان قبایل سنی و سربازان عراقی در جنگ علیه صد ها جنگجوی گروه دولت اسلامی در این شهر سهم دارند.
جنرال دمپسی این سخنان را در حال سفر به عراق گفت.
وی همچنان افزود، تا زمانیکه حکومت بغداد همکاری های بیشتر اش را به شهر تکریت که بیشتر باشندگان آن سنی است فراهم نکند پیروزی بی معنی خواهد بود.
هدف سفر جنرال دمپسی به عراق بررسی نقش ایران در مبارزه علیه گروه تندرو دولت اسلامی خوانده شده است.
این در حالیست که سلیم الگبان وزیر داخله عراق دیروز در بازدید از یکی از مناطق نزدیک شهر تکریت گفت:
"این منطقه خیلی مهم است، تکریت شهر ستراتیژیک است کنترول این منطقه ضامن تضعیف دشمن است. ما فعلاً با آغاز عملیات در این ساحه با موفقیت پیشرفت داریم."
مقامات عراقی می گویند، نیروهای این کشور دیروز در پنجمین روز هجوم خود بر شهر تکریت، شهرک مهم "دور" در نزدیکی تکریت را از شبه نظامیان گروه دولت اسلامی پس گرفتند. تکریت زادگاه صدام حسین رییس جمهور سابق عراق می باشد.