رییس اداره بین المللی نظارت از انرژی هسته ای می گوید: با آنکه میان مذاکره کننده ها در مذاکرات هسته ای ایران درک بهتر ایجاد شده، اما هنوز هم نیاز است تا روی رسیدن به یک توافق نهایی کار صورت گیرد.
یوکیا امانو پس از دیدارش از تهران با نشر اعلامیۀ گفت: مذاکره کننده ها در امور هسته ای ایران در بسیاری موارد درک بهتر پیدا کرده اند اما در برخی موارد هنوز هم نیاز به کار است.
آقای امانو دیروز به دعوت حکومت ایران از آن کشور دیدن کرد.
این در حالیست که تلاش ها برای رسیدن به یک توافق نهایی روی برنامه هسته ای ایران در ویانا پایتخت اتریش جریان دارد.
نمایندگان شش کشور مقتدر جهان و ایران، هفتم جولای را ضرب الاجل برای رسیدن به یک توافق نهایی تعیین کرده اند.
ایران، بریتانیا، روسیه، فرانسه، امریکا، چین و آلمان، تلاش دارند که به یک موافقتنامۀ دست یابند که برنامه اتمی ایران را محدود نموده و در بدل تحریم های بین المللی بر ایران را کاهش دهد.