رئیس اجرائیه حكومت می گوید، كه نا امنی ها موجود در كشور مردم را نگران ساخته و در سایر عرصه ها مشكلات متفاوت فرا راه حكومت وحدت ملی قرار دارد.
عبدالله عبدالله رئیس اجرائیه حكومت وحدت ملی طی سفرش به ولایت در یك نشست خبری گفت كه عدم عملی شدن وعده های ایام انتخابات مردم را نسبت به حكومت نا امید ساخته اند.
عبدالله عبدالله روز سه شنبه به نا امن ترین ولایت شمال افغانستان قندز سفر داشت و بعد از بررسی وضعیت امنیتی آن ولایت راهی بلخ شد.
آقای عبدالله عبدالله در جریان بیانات اش از وضع موجود امنیت در شمال ابراز نگرانی كرده و از علمای دین خواهان همكاری در راستای تامین امنیت كشور شد.
عبدالله عبدالله علت اصلی بدتر شدن وضعیت اقتصادی و ایجاد نا امنی در كشور را مربوط به عدم استفاده مناسب از امكانات موجود در گذشته و كمك جامعه جهانی می داند.
وی در رابطه افزود:
" از امكانات و پول خارجی ها استفاده مناسب صورت نگرفت، میلیارد ها پول سرا زیر شد و به تروریزم وقت داده شد تا ریشه پیدا كند. "