واشنگتن: بشار الاسد در جنگ علیه گروه دولت اسلامی هیچ نقشی ندارد

واشنگتن به روسیه هشدار داده است که رهبر رژیم سوریه بشار الاسد در جنگ علیه گروه دولت اسلامی هیچ نقشی ندارد.

وزیر خارجه امریکا جان کری به همتای روسی اش سرگی لافروف در یک تماس تلفونی گفته است ایالات متحده موقف خود را در قبال رییس جمهور سوریه تغییر نداده و رییس جمهور سوریه باید برکنار شود تا احزاب و گروه های سیاسی دیگر بتوانند برای ختم جنگ داخلی چهارساله در این کشور به توافق برسند.

کری شام گذشته چند ساعت بعد از آن با لافروف صحبت کرد که رییس جمهور روسیه ولادمیر پوتین اظهار داشت روسیه در نظر دارد که ارسال اسلحه را به رژیم سوریه ادامه دهد.

او از کشورهای دیگر هم تقاضا نمود که در یک ایتلاف برای شکست گروه دولت اسلامی با رژیم سوریه همراه شوند.

هم زمان با این رسانه های خبری روسیه مصاحبه را با بشار الاسد رییس جمهور سوریه به نشر رساندند که او می خواهد با غرب و شورشیان دیگر سوریه نزدیک شود تا باهم برای سرکوب نمودن گروه دولت اسلامی کار کنند.