ایران به ۲۰۰ هزار مهاجر افغان زمینه تحصیل را فراهم می‌سازد

ایران تعهد کرده است به دست کم ۲۰۰ هزار مهاجر افغان مقیم این کشور زمینه تحصیل را فراهم می‌سازد.

عبدالله عبدالله رئیس اجرائیه افغانستان دیروز در ملاقات خود با آیت الله علی خامنه‌ای رهبر مذهبی ایران در تهران در پهلوی مسایل دیگر در مورد فراهم ساختن زمینه تحصیل به افغان های که در ایران بحیث مهاجر ثبت نام کرده اند، نیز صحبت کرد.

جاوید فیصل معاون سخنگوی ریاست اجرائیه که در این سفر با آقای عبدالله همراه می‌باشد دیروز سه شنبه به رادیو آزادی گفت:

" اینها وعده دادند که به حد اقل ۲۰۰ هزار دانشجوی دیگر افغان که مقیم ایران هستند فرصت لازمی را پیدا کنند که در پوهنتون های ایران درس بخوانند، ولی این یک بحثی است که نهایی نشده و بر این موضوع باید افغانستان هم کار کند."

نظر به گزارش خبرگزاری ایرنای ایران، هم اکنون در حدود ۱۶ هزار محصل افغان در پوهنتون های مختلف ایران مشغول درس می‌باشند.

به گفته معاون سخنگوی ریاست اجرائیه، آقای عبدالله همچنان دو موافقتنامهء را در مورد توسعه سیاحت و همکاری ورزشی با ایران به امضا رساند.