مقامات لیبیا میگویند: حداقل دو افسر پولیس زمانی کشته شدند که مواد منفجره جاسازی شده در یک موتر در یک محل مزدحم در شهر شرقی بنغازی انفجار کرد. این حادثه صبح دیروز رخ داد.
خلیل گوایدر سخنگوی مرکز صحی لیبیا دیروز به خبرنگاران گفت، هفت فرد زخمی ازین حادثه به شفاخانه منتقل شدند که وضعیت صحی چند تن آنها وخیم است.
آژانس خبری لانا گزارش داده که این موتر حاوی مواد منفجره، کاروان موترهای همادا ال راملی رئیس یک واحد پولیس جنایی را هدف قرار داد ولی به وی آسیب نرسید.
چندین گروه تندرو به شمول داعش در لیبیا فعالیت داشته و از نا امنیهای موجود در آنکشور که به دنبال سقوط رژیم معمر القذافی در سال ۲۰۱۱ ایجاد شد، بهره میبرند.
بنغازی که دومین شهر بزرگ لیبیا است و در هزار کیلومتری طرابلس موقعیت دارد، صحنه انفجارات متداوم موتربمی بوده است.