نیروهای اوکراین و جدایی طلبان همدیگر را به نقض آتش بس متهم میکنند

نیروهای نظامی اوکراین و جدایی طلبان به حمایت روسیه در شرق این کشور، به اتهام‌شان بر یکدیگر ادامه می دهند که گویا موافقتنامۀ آتش بس را نقض کرده اند.

اردوی اوکراین امروز در یک خبرنامه گفت، جدایی طلبان در ۲۴ ساعت گذشته ۷۱ بار بر مناطق تحت کنترول حکومت در نزدیکی خط نبرد فیر کرده اند.

ضمناً جدایی طالبان در شرق اوکراین مدعی اند که نیروهای نظامی حکومت در جریان شب گذشته بیش از ۱۸۰ مناطق شهر دونیتسک را مورد فیر قوای توپخانه قرار داده اند.

پیترو پروشینکو رئیس جمهور اوکراین اوایل این ماه گفت، وضعیت در شرق اوکراین همین طور روبه وخامت باقی خواهد ماند و او دشمنان اوکراین را متهم کرد که تلاش می کنند، پروسه منسک به هدف حل بحران این کشور را، تحت شعاع قرار دهند.

سازمان ملل متحد می گوید، از آغاز نزاع اوکراین از اپریل سال ۲۰۱۴ میلادی به این سو، ۹۵۰ نفر کشته شده اند.