مسئولیت حمله بر آکادمی پولیس در کویته را داعش به عهده گرفت

گروه دولت اسلامی یا داعش مسئولیت حمله بالای آکادمی پولیس در شهر کویته پاکستان را که منجر به کشته شدن ۵۹ تن شد، به عهده گرفت.

یک آژانس خبری مربوط به داعش امروز خبر داد که جنگجویان این گروه حمله شب هنگام بالای آکادمی پولیس را راه اندازی کردند که در آن بیش از صد تن مجروح شده‌است.

به گفته مقام ها پنج تا شش تن از مردان مسلح بالای لیلیۀ این مرکزِ آموزشی در حومه شهر کویته حمله کردند.

آنها همچنان گفتند که بیشتر تلفات زمانی وارد شد که تندروان مسلح برای باز کردن راهِ ورودی شان به داخل این مرکز از سلاح استفاده کرده، یک محافظ را کشتند و واسکت های مملو از مواد انفجاری را منفجر ساختند.

سرفراز بوگتی وزیر داخله ایالت بلوچستان گفته است که از میان ۷۰۰ محصل پولیس، بیش از دوصد تن آنها فوراً نجات داده شدند.

با آنکه گروه دولت اسلامی یا داعش مسئولیت این رویداد را پذیرفت، جنرال شیر افگن یک قوماندان شبه نظامی سرحدی پاکستان که مسئولیت عملیات بر ضد این مردان مسلح را رهبری می‌کرد گفت که این افراد مسلح وابسته به یک شاخه گروه جنگوی موسوم به العالمی بودند که عناصری در افغانستان در تماس بودند:

"اینرا متوجه شدیم که محصلین پولیس در اینجا گروگان گرفته شده‌اند، اما در آن زمان اینرا نمی‌دانستیم که چند تن در داخل موجود اند، بعداً پس از ردیابی ارتباطات تروریست ها، پی بردیم که آنها سه تن اند و هر سه مهاجمان انتحاری اند و آنها با عناصری در افغانستان در تماس بودند و از آنجا دستور المعل را می‌گرفتند."

بالای این اکادمی پولیس پیش از این دو بار در سال های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۸ حمله شده بود.