در اثر درگیری‌های مسلحانه در هلمند ۲۵ طالب کشته شدند

در درگیری میان نیروهای امنیتی افغان و گروه طالبان در ولایت هلمند، ۲۵ طالب مسلح کشته و پنج تن دیگر شان زخم برداشتند.

عمر زواک سخنگوی والی هلمند امروز به رادیو آزادی گفت، نیروهای امنیتی از شب گذشته تا کنون عملیات گستردۀ را در بخش هایی از ولسوالی‌های نادعلی، سنگین، واشیر و منطقه باباجی این ولایت انجام داده‌اند.

به گفته زواک در نتیجه این عملیات ها مقداری تجهیزات جنگی این گروه نیز به دست نیروهای امنیتی افغان افتاده‌است.

هلمند از ولایات نا آرام در جنوب غرب افغانستان است.

بر اساس یک خبر دیگر مقامات امنیتی می‌گویند، در نتیجه عملیات نیروهای خاص در ولایت کندز سه طالب مسلح کشته و هشت تن دیگر در پیوند به دست داشتن با این گروه بازداشت شدند.

محفوظ الله اکبری سخنگوی زون ۸۰۸ سپین زر در زون شمال شرق امروز به رادیو آزادی گفت، این عملیات ناوقت شب گذشته در بخش هایی از ولسوالی چهار دره انجام شده و همچنان ادامه دارد.

تا کنون طالبان مسلح در مورد این موضوعات اظهار نظر نکرده‌اند.