مایک پنس معاون رئیس جمهور امریکا به ایران هشدار دادهاست که جدیت اداره رئیس جمهور ترمپ را امتحان نکند.
این اظهارات چند روز بعد از آن صورت میگیرد که ایالات متحده، تحریمات جدید را بر جمهوری اسلامی ایران به سبب آزمایش یک راکت بالستیکاش، وضع کرد.
هشدار مایک پنس معاون رئیس جمهور امریکا به ایران دیروز در مصاحبۀ با «ای. بی. سی نیوز» در حالی داده شد که تنشها میان امریکا و ایران رو به افزایش نهادهاست.
معاون رئیس جمهور امریکا گفت، خوب است اگر ایران به جنتری دیده و درک کند که یک رئیس جمهور جدید به قصر سفید آمدهاست.
این هشدار معاون رئیس جمهور امریکا یک روز بعد از آن داده شدهاست که جیمز متیس وزیر دفاع امریکا ایران را بزرگترین حامی تروریزم در جهان خواند.
ادارۀ رئیس جمهور ترمپ پالیسی مقابله را علیه ایران برگزیدهاست.
مایکل فلین مشاور امنیت ملی امریکا
مایکل فلین مشاور امنیت ملی امریکا هفته گذشته گفت، روزهای که از اعمال خصومتآمیز ایران علیه امریکا و جامعه جهانی چشم پوشی میشد، دیگر تمام شدهاست.
هنگامیکه از مایک پنس سؤال شد که ایالات متحده به اعمال تحریکآمیز ایران چه پاسخ خواهد داد او گفت:
"رئیس جمهور ترمپ گفتهاست همه گزینهها روی میز اند بهشمول اقدام نظامی."
پنس همچنان به توافقنامه هستوی سال ۲۰۱۵ میان ایران و قدرتهای جهان اشاره کرد که بر اساس آن ایران مکلف است فعالیتهای حساس هستهییاش را در بدل کاهش تحریمات بهطور قابل ملاحظه، محدود سازد.
او گفت، در حال حاضر ارزیابی ما ازین توافق جریان دارد.
پنس افزود:
"رئیس جمهور ترمپ به تمام مشاوریناش گوش خواهد داد و اشتباهی را مرتکب نخواهد شد. تصمیم رئیس جمهور چنان است که برای ایران خوب خواهد بود که روی اعمال خصومتآمیز و تحریک کنندهاش مجدداً غور کند."
ایران این موضوع را رد کردهاست که گویا آزمایش راکتیاش تخطی از قطعنامه شورای امنیت مللمتحد یا توافقنامه هستهیی است که با قدرتهای جهان بهشمول امریکا آنرا امضا کردهاست.
محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران هفته گذشته در صفحه تویترش نوشته بود که کشورش از تهدیدات ایالات متحده هراس ندارد.