اشرف غنی و مک مستر روی وضعیت افغانستان گفت‌وگو کردند

رئیس جمهور افغانستان و مشاور امنیت ملی امریکا شام دیروز روی وضعیت امنیتی افغانستان و منطقه با هم تلیفونی گفت‌وگو کردند.

شاه حسین مرتضوی معاون سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان درین مورد به رادیو آزادی بیشتر گفت:

" هر دو جانب درین تماس تلیفونی در رابطه به اوضاع امنیتی افغانستان و منطقه، مبارزه با تروریزم، پلان چهار ساله نیرو‌های امنیتی افغانستان و انتخابات پارلمانی این‌کشور که سال آینده برگزار می‌شود بحث و تبادل نظر کردند."

در باره گفت‌وگوی تلیفونی آقایان غنی و مک مستر جزئیات بیشتر داده نشده‌است.

آقای مک مستر اواخر ماه گذشته میلادی به عنوان مشاور امنیت ملی امریکا تعیین شد.

او قبلاً در افغانستان نیز ایفای وظیفه کرده‌است.

رئیس جمهور امریکا مک مستر را "مرد فوق‌العاده مستعد و با تجربه" خوانده‌است.

خبرگزاری اسوشیتد پرس مک مستر را ستارۀ پنتاگون عنوان داده زیرا نظامیان امریکایی به او احترام قایل اند.

مک مستر در میدان جنگ نیز آدم با تجربه است.

این جنرال پنجاه و چهار ساله در سال ۱۹۹۲ در جریان جنگ خلیج، بر اساس گزارش‌ها با نیروی نظامی اندکی که در اختیار داشت گروه بزرگ نظامیان عراق را شکست داد.

مکالمه تلیفونی مک مستر و رئیس جمهور غنی پس از آن صورت می‌گیرد که رئیس کمیته خدمات نظامی مجلس سنای امریکا گفت، برای جلوگیری از رفتن افغانستان به سوی هرج و مرج به اقدام رئیس جمهور امریکا نیاز است.

سناتور جان مککین در یک اعلامیه خواهان توجه اداره رئیس جمهور ترمپ به افغانستان شده‌است.

ریاست جمهوری افغانستان ازین سخنان مککین استقبال کرد.

دواخان مینه پال، یک معاون سخنگوی رئیس جمهور افغانستان به رادیو آزادی گفت که حکومت این‌کشور انتظار کمک بیشتر امریکا در راستای تقویت و تجهیز نیرو‌های افغان است.