ده‌ها تن در گرجستان بخاطر اختطاف یک ژورنالیست تحقیقی مظاهره کردند

ده‌ها تن امروز در تبلیسی پایتخت گرجستان مظاهره کردند.

معترضان در اعتراض به آن‌چه اختطاف و بازگشتاندن جبری افغان مختارلی ژورنالیست تحقیقی آذربایجان به باکو خوانده شده، دست به تظاهرات زدند.

معترضان پوستر‌های را حمل می‌کردند که در آن به زبان‌های گرجستانی و انگلیسی "آزادی برای افکان مکسترلی" نوشته شده‌بود.

همچنان در پوستر‌های دیگر شعار‌های به چشم می‌خورد که در آن از حکومت گرجستان خواسته شده تا درین مورد اقدام کند.

افغان مختارلی و همسرش در سال ۲۰۱۵ به گرجستان فرار کردند.

او به‌خاطر تحقیقاتش در مورد چیزی که ارتباط الهام الییف رئیس جمهور آذربایجان با فساد خوانده شده از ترس مصوونیت‌شان آذربایجان را ترک کردند.

افغان مختارلی در بیست و نهم می‌ ناپدید شد.

ایلچین صادقوف، وکیل مدافع او دیروز به رادیو آزادی گفت، که مختارلی در تبلیسی اختطاف شد، در یک موتر بسته شد و از سوی مردان ملبس با لباس ملکی که به‌زبان گرجستانی حرف می‌زدند لت و کوب شد.

به گفته صادقوف، این مردان پیش از انتقال دادن افغان مختارلی به امتداد مرز آذربایجان دوبار موترها را عوض کردند.