کوشنر و منافورت با محققین کانگرس ملاقات کردند

دو عضو کلیدی کمپاین انتخاباتی سال ۲۰۱۶ میلادی رئیس جمهور دونالد ترمپ دیروز(سه شنبه) با تحقیق کننده‎گان کانگرس امریکا ملاقات کردند.

این تحقیق کننده‎گان در مورد مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری امریکا و احتمال سازش همکاران ترمپ با روسیه تحقیق می‎کنند.

جارد کوشنر (Jared Kushner) مشاور و داماد دونالد ترمپ روز سه شنبه با اعضای کمیته استخبارات مجلس نماینده‎گان امریکا در عقب درهای بسته ملاقات کرد.

این در حالیست که پاول منافورت (Paul Manafort) رئیس سابق کمپاین انتخاباتی دونالد ترمپ با اعضای از هر دو حزب کمیته استخبارات مجلس سنای امریکا، ملاقات کرده‎است.

یک منبع آگاه به آژانس خبری اسوشیتد پرس گفته‎است، پاول منافورت، یاداشت یک ملاقات سال ۲۰۱۶ میلادی در ترمپ تاور را در اختیار کمیته استخبارات مجلس سنای امریکا قرار داده‎است.

جارد کوشنر و پاول منافورت هر دو به‌خاطر اشتراک در یک ملاقات مورد بررسی قرار دارند.

این ملاقات در ایمیل‎های ارسال شده به دونالد ترمپ جونیر، به حیث تلاش‎های روسیه برای کمک به کمپاین انتخاباتی ریاست جمهوری دونالد ترمپ، تعریف شده‎است.