وزیر خارجۀ امریکا پس تهدید کوریای شمالی به جزیرۀ گوام سفر کرد

پس از آن‌که کوریای شمالی و دونالد ترمپ رئیس جمهور امریکا یک‌دیگر را تهدید کردند، ریکس تیلرسن وزیر خارجه امریکا خواهان آرامش شد و گفت که امریکایی‌ها نباید نگران باشند.

تیلرسن امروز چهارشنبه اندکی پیش از رسیدن به جزیره گوام در صحبت با خبرنگاران گفت، باور ندارد که کدام "تهدید قریب الوقوع" وجود داشته باشد.

او گفت، امریکاییان باید شبانه آرام بخوابند.

آقای تیلرسن در ادامه افزود:

"آن‌چه را رئیس جمهور دونالد ترمپ انجام می‌دهد فرستادن یک پیام قوی به کوریای شمالی با زبانیست که کیم جونگ اون رهبر کوریای شمالی آن را بداند، به‌خاطری که به نظر نمی‌رسد که او زبان دیپلوماتیک را بفهمد."

ترمپ هشدار داده‌است که اگر کوریای شمالی بار دیگر ایالات متحده را تهدید کند با "آتش و خشم" مواجه خواهد شد.

چند ساعت پس ازین اظهارت ترمپ، کوریای شمالی اعلام کرد که در حال بررسی دقیق طرح‌ها به هدف انجام حمله راکتی به منطقه گوام در ایالات متحده امریکا است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد به تازه‌گی برای پایان دادن به برنامه هسته‌ای کوریای شمالی، به اتفاق آرا تحریم‌های جدید را بر آن کشور وضع کرد.