محمد خاتمی خواهان ختم حصر خانگی دو رهبر اصلاح طلب ایران شد

محمد خاتمی رئیس جمهور اسبق ایران

محمد خاتمی رئیس جمهور اسبق ایران از آیت الله علی خامنه‌یی رهبر مذهبی این‌کشور خواسته است، حصر خانگی دو رهبر اصلاح طلب را خاتمه دهد که از شش سال به این‌طرف بدون آن‌که محاکمه گردند، در حصر خانگی بسر می‌برند.

خاتمی این تقاضا را دیروز در صفحۀ انترنتی‌اش منتشر نموده و از خامنه‌یی خواست، موضوع حصر خانگی مهدی کروبی و میر حسین موسوی را حل کند.

کروبی و موسوی از سال ۲۰۱۱ به این طرف به سبب نقش‌شان در تظاهرات سال ۲۰۰۹ در حصر خانگی قرار داشته اند. این تظاهرات به دنبال اتهامات تقلب در انتخابات همان سال به راه افتاده بود.

خاتمی اصلاح طلب که بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۵ رئیس جمهور ایران بود، خودش بعد از انتخابات سال ۲۰۰۹ از ظاهر شدن در رسانه‌ها منع بوده‌است.

خاتمی در تقاضا‌ اش خطاب به خامنه‌یی نوشته است "فقط دخالت شما می‌تواند این معضله را حل کند، موضوعی که به نفع رژیم بوده و نشانۀ از قدرت خواهد بود."