راشد: ده هزار تُن تخم اصلاح شده بذری خریداری خواهد شد

وزارت زراعت و مالداری افغانستان در نظر دارد به مقدار ده هزار تُن تخم اصلاح شده بذری را خریداری و برای دو صد هزار دهقان در ۳۴ ولایت افغانستان توزیع نماید.

لطف الله راشد سخنگوی این وزارت امروز به رادیو آزادی گفت که با کشت این مقدار تخم اصلاح شده ۴۰۰ هزار جریب زمین در کشور تحت پوشش قرار می‌گیرد.

وی افزود:

"قرارداد خرید تخم‌های اصلاح شده بذری فردا با اتحادیه تولید کننده تخم‌های اصلاح شده بذری عقد می‌گردد و امسال ما به مقدار ده هزار متریک تُن تخم اصلاح شده بذری را برای دهاقین ۳۴ ولایت افغانستان آماده می‌سازیم."

آقای راشد گفت، با کشت تخم اصلاح شده بذری در مزارع کشت شده، تولید گندم بین ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت و در ضمن با این اقدام برای ده هزار تن زمینه کار نیز مساعد می‌گردد.

به اساس معلومات وزارت زراعت و مالداری افغانستان در ۱۳ سال گذشته این اولین بار است که تخم اصلاح شده بذری به وقت معین آن آماده می‎گردد.