یک تن جهت ارائۀ اطلاعات اتمی ایران به یک اجنت امریکا محکوم شد

سارنوال تهران می‎گوید، یک تن که از وی نام گرفته نشده، به‌خاطر ارائه اطلاعات در مورد برنامه اتمی ایران به یک اجنت اداره استخبارات امریکا به شش سال حبس محکوم شد.

عباس جعفری دولت آبادی سارنوال تهران به سایت خبری قضای ایران "میزان" گفته‎است، محکمه همچنان به ضبط وجهه پولی حکم صادر کرد که محکوم در بدل ارائه اطلاعات، دریافت کرده بود.

به‌گفته آقای دولت آبادی شخص محکوم برای کشورهای اروپایی نیز اطلاعات فراهم کرده‎است.

ایران تأکید می‎کند که برنامه اتمی این کشور به مقاصد صلح‌آمیز انجام می‎شود، ولی ایالات متحده امریکا و سایر کشورها ادعا می‎کنند که ایران برای ساختن اسلحه اتمی تلاش کرده‎است.

دونالد ترمپ رئیس جمهور امریکا در ماه گذشته گفت، می‎خواهد با متحدان اروپایی و کانگرس این کشور روی رفع "خلاهای خطرناک" توافق‌نامه سال ۲۰۱۵ میلادی ایران با قدرت‎های بزرگ جهان کار کند.

این در حالیست که تهران هرنوع تغییر در این توافق‌نامه را رد کرده‎است و سایر امضا کننده‎گان بریتانیا، فرانسه، جرمنی، چین و روسیه از این توافق‌نامه حمایت می‎کنند.