قوماندان قطعه واکنش سریع پولیس سرحدی کندهار کشته شد

مقام‌های امنیتی ولایت کندهار کشته شدن یک قوماندان قطعه واکنش سریع پولیس سرحدی این ولایت را در اثر انفجار ماین چسپکی تأیید کردند.

مطیع الله هلال معاون قوماندانی امنیه کندهار به رادیو آزادی گفت که موتر حامل قوماندان جانان افغان صبح امروز چهارشنبه در حوزه چهارم شهر کندهار هدف انفجار قرار گرفت.
وی گفت:
"در این انفجار جانان افغان شهید شد و هم‌چنان سه سرباز دیگر زخمی شده‌اند، زخمی شده‌گان به شفاخانه منتقل شده‌اند و وضع صحی آن‌ها قناعت بخش خوانده شده‌است."

یک منبع امنیتی هم‌چنان از کشته شدن دو محافظ قوماندان جانان افغان در این رویداد خبر می‌دهد اما مقام‌ها تا هنوز در این مورد چیزی نگفته‌اند.

گروه طالبان با ارسال یک پیام به رسانه‌ها مسئولیت این انفجار را به عهده گرفته‌است.

جانان افغان برای چهار سال به عنوان قوماندان واکنش سریع پولیس سرحدی کندهار ایفای وظیفه می‌کرد و سال گذشته رهبری عملیات نظامی علیه نیرو‌های پاکستانی در مناطق مرزی نظر و لقمان را نیز به عهده داشت.