کابل روی رفت و آمد وسایط تجارتی پاکستان به افغانستان شرط گذاشت

محمد اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان می‌گوید، در صورتی اجازه رفت و آمد موترهای حامل اموال تجارتی از پاکستان به افغانستان را خواهند داد که پاکستان زمینه ایجاد خط آهن افغانستان تا امرتسر هند را فراهم سازد.

آقای غنی این سخن را دیروز دوشنبه ۱۱ سرطان در دومین روز دیدارش از ولایت ننگرهار با اعضای شورای ولایتی آن‌جا ابراز کرد.

در یک خبرنامه ارگ ریاست جمهوری افغانستان به نقل از محمد اشرف غنی آمده‌است که در این مورد سرگرم گفتگو با جانب پاکستان هستند.

در ادامه از قول آقای غنی آمده‌است که افغانستان برای خودکفایی خودش باید در پیوند به طرح‌های اقتصادی با پاکستان به یک نتیجه برسد.

وزارت تجارت و صنایع افغانستان و سکتور خصوصی اخیراً گفته‌اند که میزان تجارت میان پاکستان و افغانستان از سه میلیارد دالر به حدود یک میلیارد دالر کاهش یافته‌است.

به‌گفته آن‌ها، این کاهش بیشتر بالای بازارهای پاکستان تأثیر گذار بوده تا افغانستان.