رییس اجراییه حکومت افغانستان برای تامین صلح و ثبات در منطقه، روی همکاری های منطقوی تاکید کرد.
عبدالله عبدالله شب گذشته در سخنرانی اش به هفتاد و سو مین اجلاس سازمان ملل متحد در نیویارک گفت، ما از کشورهای منطقه بطور خاص از پاکستان می خواهیم با ما همکاری کند تا تروریستان را هدف قرار داده، پناهگاه های آنها را ازبین ببریم.
عبدالله عبدالله بدون اینکه از پاکستان نام بگیرد، همچنان گفت که باید پناهگاه های تروریستان را ازبین ببرد:
"مناطقی که در آنجا، آنها آرام اند و پناهگاه امن دارند، مسدود ساخته شده و مهاجمان را محاکمه نموده، یا از قلمرو خود خارج کند. تا زمانیکه در این عرصه گام های موثر برداشته نشود، با کشورهای منطقه و سایر کشورها کار خواهیم کرد، تا نتایج بهتر حاصل شود."
پاکستان همواره همهء اتهامات را در مورد اینکه به تروریستان در قلمرو خود جا داده است، رد می کند.
با وجود حضور و فعالیت تروریستان، پاکستان همواره همهء اتهامات را در مورد اینکه به تروریستان در قلمرو خود جا داده است، رد می کند
عبدالله عبدالله همچنان از پاکستان خواست که برای تطبیق برنامهء عمل صلح و همبستگی گام های موثر بردارد.
افغانستان در ماه ثور سالجاری با پاکستان روی برنامهء عمل صلح و همبستگی توافق کرد.
این پلان تلاش های مبارزه با تروریزم، همکاری های امنیتی، پروسهء صلح و آشتی، انکشاف مشترک، عودت مهاجرین و تلاش های کاهش خشونت ها در منطقه را شامل می شود.
حدود دو هفته قبل شاه محمود قریشی وزیر خارجهء پاکستان روی تکمیل و تطبیق این پلان در کابل با مقامات افغان گفتگو کرده، مذاکرات را موثر خواند.
حدود دو هفته قبل شاه محمود قریشی وزیر خارجهء پاکستان روی تکمیل و تطبیق پلان صلح و همبستگی در کابل با مقامات افغان گفتگو کرده، مذاکرات را موثر خواند
عبدالله عبدالله رییس اجراییه حکومت افغانستان روز دوشنبه نیز در ملاقات با آنتونیو گوتیریس سرمنشی سازمان ملل متحد گفت، تا هنوز هم یک تغییر اساسی و ستراتیژیک در سیاست های پاکستان در قبال افغانستان مشاهده نمی شود. اما افغانستان از پاکستان خواستار مساعدت در زمینهء مذاکرات صلح با طالبان شده است.
رئیس اجرائیه : تلاش ها جریان دارد که پروسهء صلح به رهبری افغان ها موفق شود
عبدالله عبدالله گفت، تلاش ها جریان دارد که پروسهء صلح به رهبری افغان ها موفق شود، اما دستاورد ها قربانی مذاکرات نخواهد شد:
"مهم است تا یقینی ساخته شود که ما به صلح می رسیم، ولی در عین حال مهم است تا دستاورد های که به دشواری حاصل شده اند، حفظ شود و در آن قانون اساسی، آزادی بیان، حقوق جندر و فرصت های اقتصادی مساعد شده، شامل اند."
رییس اجراییه حکومت افغانستان با ستایش از آتش بس در جریان عید رمضان گفت، آتش بس مشابه در روزهای عید قربان، شکار برخی پلان ها و دسیسه ها شد.