دونالد ترمپ می‌گوید او و رهبر کوریای شمالی عاشق همدیگر شده‌اند

رئیس جمهور امریکا می‌گوید او و رهبر کوریای شمالی عاشق و شیفته همدیگر شده‌اند.

رئیس جمهور امریکا می‌گوید او و رهبر کوریای شمالی بعد از تبادل چند نامه عاشق و شیفته همدیگر شده اند.

دونالد ترمپ به گردهمایی دیروز در ویرجینیای غرب گفت رابطه شگوفا میان دو کشور متخاصم قبل از این‌که ثمر دهد روی آن کار و تلاش بسیار صورت گرفت.

آقای ترمپ به هواداران خود در این گردهمایی گفت من واقعاً شدید و سر سخت بودم و سخنان تندی میان ما رد و بدل شد و سپس ما عاشق همدیگر شدیم و رهبر کوریای شمالی نامه‌های واقعاً بسیار عالی قشنگ به من نوشته است.

رئیس جمهورامریکا بتاریخ دوازدهم ماه جون گذشته یک ملاقات بی سابقه با کیم یون اونگ رهبر کوریای شمالی در سینگاپور داشت که طی آن رهبر کوریای شمالی دور ساختن اسلحه اتمی از شبه جزیره کوریا را وعده نمود.

با وجود این‌که کدام پیشرفت هنوز در این مورد صورت نگرفته ولی رئیس جمهور ترمپ بارها از داشتن روابط عالی با رهبر کوریای شمالی با افتخار یاد آوری نموده گفته است که دو کشور در نهایت به یک توافق در این باره دست خواهند یافت.