پامپیو: شماری از مقامات سعودی مسئول قتل خاشقجی شناخته شده‌اند

مایک پامپیو وزیر خارجۀ ایالات متحدۀ امریکا

مایک پامپیو وزیر خارجۀ ایالات متحدۀ امریکا گفته‌است که کشورش شماری از مقام‌های عربستان سعودی را مسئول کشتن جمال خاشقجی خبرنگار روزنامۀ واشنگتن پُست تشخیص داده‌است.

پامپیو روز سه‌شنبه، ۲۳ اکتوبر گفت که ایالات متحده در حال برداشتن گام‌هایی به شمول لغو ویزه مسافرت و نیز وضع تحریم‌های احتمالی است.

دونالد ترمپ رئیس جمهور ایالات متحدۀ امریکا گفته‌است که کشته شدن خاشقجی در کنسولگری عربستان سعودی در استانبول یکی از بدترین انواع پنهانکاری در تاریخ بوده‌است.

در ترکیه، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور این کشور از عربستان سعودی خواسته پاسخ دهد که جسد خاشقجی کجاست.

اردوغان هم‌چنین خواهان محاکمه شدن عاملان رویداد در استانبول شده‌است.

خاشقجی ۵۹ ساله منتقد محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی بود که در دوم ماه اکتوبر وقتی برای گرفتن اسناد ازدواجش داخل کنسولگری سعودی در استانبول شد، دیگر از آن جا بیرون نیامد.

ریاض ابتدا گفت که در مورد سرنوشت خاشقجی اطلاع ندارد.

سپس گفت او در جریان درگیری فزیکی در کنسولگری کشته شده و بعداً گفت که خاشقجی در جریان "یک عملیات سرکش" کشته شده‌است.