وزارت مهاجرین و عودت کنندگان با ۸۳۰ هزار بی‌جا شده کمک می‌کند

AFGHANISTAN -- Internally displaced Afghan family, who flee from recent conflict, take shelter at a desert in Khogyani district of Nangarhar province, November 28, 2017

وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان افغانستان در نظر دارد که در زمستان امسال به اضافه از هشت صد هزار تن بی‌جا شده داخلی کمک نماید.

این وزارت می‌گوید، از سه ماه به این‌سو، برای رسانیدن کمک به این بی‌جا شدگان داخلی با کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و نهادهای بین‌المللی کمک کننده یک‌جا یک استراتژی را ترتیب داده‌است.

مهرخدا صبار معین وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در امور بی‌جا شده‌ها که معینیت پلان و پالیسی این وزارت را نیز سرپرستی می‌کند، شام دیروز به رادیو آزادی گفت:

"برای این استراتژی ۲۱ میلیون دالر تخصیص در نظر گرفته شده که به ۸۳۰ هزار خانواده که بیش از نیم میلیون نفر می‌شود، کمک خواهد شد. برای هر خانواده دو صد دالر امریکایی در نظر گرفته شده‌است."

در نتیجه خشکسالی، جنگ و نا امنی در افغانستان ده‌ها هزار نفر بی‌جا شده‌اند.

در تازه ترین مورد آن، ۲۲۳ هزار نفر در غرب افغانستان بی‌جا شده‌اند که نیاز به کمک‌های عاجل دارند.