سفیر فرانسه در بلگراد بعد از آن از صربیا معذرت خواست که رئیس جمهور صربیا الکساندر ووچیچ مأیوسیاشرا به سبب نحوۀ برخورد با وی، در جریان مراسم یادبود از ختم جنگ دوم جهانی در پاریس ابراز داشت.
سفیر فرانسه در بلگراد فریدریک موندولونی دیروز این معذرتنامه را به صربیا یک روز بعد از آن پیشکش کرد که رهبران جهان در پاریس گردهم آمده و از ختم جنگ اول جهانی یادبود کردند.
در این مراسم به هاشم تاچی رئیس جمهور کوسوو در ردۀ دوم عقب رهبران امریکا، فرانسه، جرمنی و روسیه جا داده شده بود، ولی برای رهبر صربیا که در جنگ اول جهانی تلفاتی زیادی را متقبل شده بود، جای نامناسب یعنی دورتر از رهبران عمدۀ جهان داده شده بود که این کار به نظر رئیس جمهور صربیا نامناسب بود.
ووچیچ دیروز گفت، با درنظرداشت آنچه صربها در جریان جنگ اول جهانی متحمل شدند، باورم نمیشد که در مراسم پاریس با من چنین برخورد شود.
روابط میان صربیا و کوسوو از ده سال به اینطرف یعنی بعد از اعلان یکجانبۀ استقلال از سوی کوسوو، پر تنش بوده است، استقلالی که به غیر از روسیه و صربیا تمام کشورهای دیگر آنرا به رسمیت شناخته اند.