یک مقام امنیتی اسرائیل تأیید کرد که حملات هوایی را در سوریه انجام داده‌اند

آرشیف/ بیرق اسرائیل

یک مقام امنیتی اسرائیل ۲۷ دسمبر تأیید کرد که نیروهای این کشور اخیراً حملات هوایی را در سوریه انجام داده‌اند.

آژانس خبری اسوشیتد پرس از قول این مقام امنیتی اسرائیل که از افشای نامش خودداری کرده می‌نویسد که گفته است، قوای هوایی اسرائیل سلسله از اهداف مرتبط به انتقال اسلحه ایران برای جنگجویان گروه حزب‌الله در سوریه را هدف قرار داده است.

به‌گفته این مقام، قوای هوایی اسرائیل اهداف متعدد ایرانی را در سه منطقه عمده در سوریه ناوقت شب سه شنبه و صبح زود چهارشنبه از بین برده اند.

قوای هوایی اسرائیل اهداف متعدد ایرانی را در سه منطقه عمده در سوریه از بین برده اند.

به‌گفته وی، این اهداف ذخایر اصلی اسلحه و مهماتی بودند که ایران از آن برای تدارک اسلحه برای حزب‌الله استفاده می‌کرد.

جنگجویان گروه حزب‌الله که توسط ایران حمایت می‌شوند در سال ۲۰۰۶ میلادی با اسرائیل جنگیده اند.

روسیه این حرکت اسرائیل را انتقاد کرده گفته است که این حملات پروازهای ملکی را به خطر مواجه ساخته بودند.

اظهارات اخیر نمایانگر تنش‌های در حال افزایش بین روسیه و اسرائیل محسوب می‌شود.

تنش‌ها بین اسرائیل و روسیه در ماه سپتمبر سال جاری میلادی بعد از آن افزایش یافت که یک طیارۀ روسی توسط یک طیاره سوری سقوط داده شد.

این طیارۀ سوری در واکنش به یک حمله دیگر اسرائیل پرواز کرده بود.

آژانس خبری اسوشیتد پرس از قول این مقام امنیتی اسرائیل می‌نویسد که گفته است، قوای هوایی اسرائیل نه، بلکه طیارات سوریه با فیر ۳۰ راکت در واکنش به حملات هوایی اخیر، پروازهای ملکی را با تهدید مواجه ساخته بودند.

این مقام اسرائیلی که بر اساس مقررات امنیتی آن کشور از افشای نامش خودداری شده ادعا کرده است که برعکس اطمینانی که روسیه داده است، نیروهای ایران در ۸۰ کیلومتری سرحدات اسرائیل عمل می‌کنند.

جنرال ایگور کوناشینکوف (Igor Konashenkov) سخنگوی وزارت دفاع روسیه ۲۶ دسمبر گفت، شش طیاره اف-۱۶ اسرائیل حملات هوایی "تحریک‌آمیز" را زمانی انجام دادند که دو طیارۀ ملکی برای فرود آمدن در میدان‌های هوایی دمشق و بیروت آماده‌گی می‌گرفتند.

جنرال ایگور کوناشینکوف (Igor Konashenkov) سخنگوی وزارت دفاع روسیه

به‌گفته وی طیارات اسرائیلی این پروازها را با "تهدید مستقیم" مواجه ساختند.

اردوی اسرائیل در مورد این رویداد تبصره نکرده است، اما بنیامین نتانیاهو صدراعظم اسرائیل ۲۶ دسمبر در یک مراسم نظامی با عدم اشاره به حملات هوای اخیر گفت، قوای هوایی این کشور از قابلیت غیر قابل مقایسه برخوردار اند و برای اسرائیل تقویت مواضع نظامیان ایران در سوریه غیر قابل پذیرش است.