یک محکمه میانمار درخواست استیناف دو خبرنگار رویترز را رد کرد

آرشیف، یکی از خبرنگاران آژانس خبری رویترز

یک محکمه در میانمار درخواست استیناف دو خبرنگار آژانس خبری رویترز را که به هفت سال زندان محکوم شده‌اند، رد کرد.

این دو خبرنگار به دسترسی به اطلاعات محرم در مورد عملیات امنیتی در این کشور متهم شده‌اند.

اونگ نیانگ قاضی محکمه منطقه ینگان این کشور امروز به رسانه‌ها گفت که حکم محکمه ابتدایی در حق این دو خبرنگار درست است از این رو درخواست آن‌ها برای تجدید نظر رد شده‌است.

وا لون ۳۲ ساله و کیاو سیو ووی ۲۸ ساله در دسمبر ۲۰۱۷ میلادی از سوی پولیس دستگیر شدند و در سپتمبر ۲۰۱۸ بخاطر افشای اسرار دولت به هفت سال زندان محکوم شدند.

این دو خبرنگار در مورد عملیات نیرو‌های دولتی میانمار بالای اقلیت‌های مسلمانان روهنگیا گزارش داده و حکومت را برای نقض حقوق آن‌ها مورد انتقاد شدید قرار داده‌اند.

بنابر عملیات نیرو‌های حکومتی میانمار، بیش از هفت صد هزار تن از ایالت راخین این کشور به بنگله دیش فرار کردند.

ستیفن جی ادلر ایدیتر ارشد آژانس خبری رویترز امروز با نشر یک اعلامیه گفته است که فیصله امروز محکمه یک بی‌عدالتی دیگر در برابر وا لوت و کیاو سیو وو بود، به گفته او، این دو خبرنگار بخاطری در پشت میله‌های زندان قرار دارند که حکومت آن کشور نمی‌خواهد حقایق برملا شود.