وزیران خارجه اتحادیۀ اروپا تحریمهای هدفمند بالای دو مقام ارشد استخباراتی اردوی روسیه و دو شهروند دیگر روسیه را تصویب کردند.
بریتانیا این مردان را به دست داشتن در مسمومیت سرگی اسکریپال، جاسوس سابق دو جانبه روسیه متهم کردهاست.
وزیران خارجۀ اتحادیۀ اروپا دیروز دوشنبه در بروکسل پایتخت بلجیم همچنان منجمد شدن داراییها و ممنوعیت صدور ویزه برای این ۴ شهروند روسیه، ۵ تبعۀ سوریه و یک شرکت سوری مظنون به دخیل بودن در حملههای کیمیاوی را تأیید کردند.
این تحریمها در نتیجۀ استفادۀ مظنون حکومت سوریه از اسلحۀ کیمیاوی در این کشور و مسموم شدن سرگی اسکریپال و دخترش یولیا در ماه مارچ پارسال در شهر سالزبری بریتانیا وضع شدند.
افراد تحریم شدۀ روسی، ایگور کاستیوکوف، رئیس استخبارات اردوی روسیه معروف به جی آر یو، ولادیمیر الکسییف، معاون این اداره و دو مأمور دیگر جی آر یو هستند.
وزارت خارجۀ روسیه گفته است که مسکو حق دارد تا به این حرکت غیر دوستانه پاسخ بدهد.