خواست رئیس جمهور اوکراین از سرمنشی سازمان ملل‌متحد

جمهور اوکراین با سرمنشی سازمان ملل متحد

رئیس جمهور اوکراین از سرمنشی سازمان ملل‌متحد خواست تا گزینۀ اعزام نیروهای حافظ صلح این سازمان را به‌خاطر ختم منازعه در شرق اوکراین طرح کند.

پترو پروشنکو "Petro Poroshenko" بیستم فبروری به اسامبله عمومی سازمان ملل‌متحد گفت، اوکراین آماده آنست تا در مورد اعزام نیروهای کثیرالملیتی حافظ صلح سازمان ملل‌متحد به هدف آنچه که پروشنکو آن را "ختم تهاجم روسیه" خواند، گفتگو کند.

روسیه در ماه مارچ سال ۲۰۱۴ میلادی شبه جزیره کریمیا را با قلمرو خود ملحق ساخت و از جدایی طلبان در شرق اوکراین حمایت می‌کند.

از ماه اپریل سال ۲۰۱۴ میلادی، از آغاز منازعه بین جدایی طلبان و نیروهای حکومت اوکراین تا اکنون حدود ده هزار و سه صد تن کشته شده اند.

اوکراین به‌خاطر اعزام نیروهای حافظ صلح سازمان ملل‌متحد در امتداد سرحدات آن کشور با روسیه تلاش می‌کند.

روسیه گفته است که از مأموریت محدود حافظ صلح سازمان ملل‌متحد به‌خاطر تأمین امنیت ناظران سازمان امنیت و همکاری اروپا در شرق اوکراین حمایت می‌کند.