یک وکیل مدافع حقوق بشر ایران توسط مقامات آن کشور به هفت سال حبس در زندان محکوم شد.
براساس گزارشهای مطبوعات، خانم نسرین ستوده که در ماه جون سال ۲۰۱۸ میلادی دستگیر شده بود به هفت سال حبس در زندان محکوم شده است.
یک قاضی محکمه انقلابی ایران که از افشای نامش خودداری کرده به آژانس خبری نیمه دولتی ایسنا گفته است که نسرین ستوده به جرم "توطیه علیه رژیم" به پنج سال و به جرم "توهین به آیت الله علی خامنه ای" رهبر مذهبی ایران به دو سال حبس محکوم شده است.
خانم نسرین ستوده وکیل مدافع مشهور حقوق بشر ایران در سال ۲۰۱۲ میلادی برنده جایزه "آزادی بیان" اتحادیه اروپا شناخته شده است.
سازمانهای بین المللی حقوق بشر، ایالات متحده امریکا و اتحادیه اروپا دستگیری وی را در سال ۲۰۱۸ میلادی نکوهش کرده بودند.
خانم نسرین ستوده بعد از اعتراضات گسترده مردم در سال ۲۰۰۹ میلادی و دفاع از افرادی که در جریان تظاهرات دستگیر شده بودند، قبلاً نیز به اتهام جرایم امنیتی سه سال را در زندان سپری کرده بود.