براین هوک: مردم ایران بجای لعنت فرستادن علاقمند به کار و اشتغال اند

نماینده خاص وزارت خارجه امریکا برای ایران

نماینده خاص وزارت خارجه امریکا برای ایران در واکنش به اظهارات اخیر حسن روحانی گفت که مردم به فرستادن نفرین برای امریکا نه بلکه علاقمند اند تا کار و اشتغال داشته باشند.

براین هوک نماینده خاص وزارت خارجه امریکا برای ایران اظهارات اخیر حسن روحانی را شدیداً مورد انتقاد قرار داده و گفته است که مردم ایران بجای لعنت فرستادن علاقمند به کار و اشتغال اند.

آقای هوک در حساب تیوتر وزارت خارجه ایالات متحده به فارسی نوشته است: "در واکنش به اقتصاد فلج ایران، حسن روحانی از مردم خواسته به امریکا، اسرائیل و عربستان سعودی لعنت بفرستند، با فرستادن نفرین و لعنت، آقای روحانی به‌دنبال مقصر دانستن دیگران برای عملکرد خودش است. مردم ایران بجای فرستادن لعنت به دیگران علاقمند به کار و اشتغال استند."

حسن روحانی رئیس جمهور ایران در نشست اخیر دولت آن کشور که روز دوشنبه برگزار شد، امریکا، اسرائیل و عربستان سعودی را مسئول بحران اقتصادی کشورش خواند و تلاش کرد تا جلو انتقادهای را بگیرد که از سوی مردم به خاطر وضعیت بد اقتصادی در آن کشور مطرح می شود.

بیشتر در این باره: روحانی خطاب به مردم: به امریکا، اسرائیل و عربستان لعنت بفرستید

روحانی که در سال ۲۰۱۷ میلادی به قدرت رسید تعهد کرده بود تا وضعیت اقتصادی کشورش را بهبود بخشد.

آقای روحانی در سخنرانی خود همچنان ادعا کرد که امریکا قصد دارد تا ایران را تحت سلطه خود درآورد.

حسن روحانی رئیس جمهور ایران

ایالات متحده امریکا در ماه می پارسال، از توافق هسته‌یی شش قدرت بزرگ جهان با ایران بیرون شد.

به دنبال آن تحریم ها را بر تهران افزایش داد که گفته میشود اقتصاد ایران را شدیداً صدمه زده و شرایط کار و بار را در آنکشور با مشکلات بزرگ روبه‌رو ساخته است.

بیشتر در این باره: پامپیو: فشارهای سیاسی و اقتصادی بر ایران دو چند خواهند شد

نیوشا بقراطی خبرنگار بخش ایران رادیو آزادی وضعیت اقتصادی مردم در ایران را رقت بار خوانده می گوید تنها تحریم های امریکا بالای ایران بر وضع اقتصادی تاثیر نکرده است.

او افزود:

"مردم وضع اقتصادی دشواری را تجربه می کنند که تنها بخاطر تحریم های امریکا نیست بلکه فساد گسترده، تصمیم گیری اشتباه و نوع سیاست ایران در منطقه همه باعث شده تا بیشتر کشورها روابط شان با ایران را محدود کنند و ایران در وضعیت بد اقتصادی قرار بگیرد."

با آن که امریکا پس از خروج از توافقنامه هسته‌یی ۲۰۱۵ میلادی یک سلسله تحریم های جدید را بالای ایران وضع کرد اما مقام های امریکایی مکرراً گفته اند که هدف این تحریم ها آسیب رساندن به مردم نه بلکه مجبور ساختن رژیم ایران است تا از اقدامات مخربانه اش در منطقه دست بکشد.