رئیس یونیسف: درس خواندن در افغانستان زیر آتش صورت می‌گیرد

هینریتا فور رئیس یونیسف

صندوق حمایت از اطفال سازمان ملل متحد "یونیسف" می‌گوید حملات بر مکاتب در افغانستان تقریباً سه برابر بیشتر شده که این عمل در بسیاری مناطق افغانستان تعلیم اطفال را به مشکل رو به رو ساخته است.

یونیسف که برای حقوق تعلیم و دیگر حقوق اطفال کار می‌کند می‌گوید که در سال ۲۰۱۷ میلادی بیش از ۶۸ حمله مسلحانه بالای مکاتب در افغانستان صورت گرفته بود، ولی این شمار در سال ۲۰۱۸ به ۱۹۲ حمله بلند رفته است. یونیسف گفته است در سال ۱۳۹۷ هجری شمسی استفاده از مکاتب همچون مراکز رأی‌گیری در انتخابات پارلمانی شاید یکی از دلایل افزایش حملات بر این مکاتب باشد.

هینریتا فور رئیس یونیسف می‌گوید: "درس خواندن در افغانستان زیر آتش صورت می‌گیرد."

خانم فور افزود حملات بر مکاتب، کشتن و زخمی ساختن شاگردان و تهدیدها به تعلیم و تربیه تمام آرمان‌های نسل نو را در افغانستان به خاک یکسان می‌کند.

بسیاری مکاتب در سرتاسر افغانستان بخاطر تهدید و خشونت‌های گروه‌های مانند داعش و طالبان و دیگر گروه‌های افراطی مسدود شده‌اند.