اشرف غنی با قوماندان فرماندهی مرکزی امریکا ملاقات کرد

محمد اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان (راست) حین ملاقات با کنت مککنزی قوماندان فرماندهی مرکزی امریکا در ارگ ریاست جمهوری

قوماندان فرماندهی مرکزی امریکا می‌گوید که ایالات متحده با نیرو های افغان در زمینۀ تأمین امنیت انتخابات پیشرو در افغانستان همکاری می‌کند.

جنرال کنت مککنزی این را پیش از چاشت امروز در دیدار با رئیس جمهور اشرف غنی در ارگ گفته است.

به اساس خبرنامۀ ریاست جمهوری افغانستان، جنرال مککنزی گفته است، ایالات متحدۀ امریکا در زمینۀ تأمین امنیت انتخابات از هیچ نوع همکاری‌ با نیرو های امنیتی و دفاعی افغانستان، دریغ نخواهد کرد.

رئیس جمهور افغانستان در این ملاقات گفته است که نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان، آمادگی‌ کامل برای تأمین امنیت انتخابات ریاست‌ جمهوری دارند.

قوماندان فرماندهی مرکزی امریکا امروز با عبدالله عبدالله رئیس اجرائیه افغانستان نیز دیدار کرده است.

ریاست اجرائیه در یک خبرنامه گفته است که در این دیدار در باره مذاکرات صلح، برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و مسایل منطقه‌ای بحث شده است.

ناامنی و تهدیدات شورشیان مسلح یک چالش عمده در برابر انتخابات آینده در افغانستان به حساب می‌آید.

طالبان مسلح با وجود چند دور گفتگو با هیئت امریکا، حملات خود را در مناطق مختلف افغانستان تشدید بخشیده‌اند.

قرار است انتخابات آیندۀ ریاست جمهوری افغانستان در ششم ماه میزان امسال برگزار شود.