ترمپ: دموکرات‌ها می‌خواهند همه اختیار را در دست گیرند

دونالد ترمپ رئیس جمهوری امریکا

رئیس جمهوری امریکا از تحقیق در مورد استیضاحش به خاطر گفت‌وگوی تلفونی با همتای اوکراینی‌اش شدیداً انتقاد کرده و آنرا بزرگترین دسیسه در تاریخ سیاسی ایالات متحده خوانده است.

ادعا شده که دونالد ترمپ به ولادیمیر زلنسکی همتای اوکراینی‌اش گفته است، تنها در صورتی کمک‌های نظامی با کیف را افزایش می‌دهد که او در مورد فعالیت‌های اقتصادی جو بایدن، رقیب سیاسی ترمپ تحقیق کند.

رئیس جمهور ترمپ در یک پیام ویدیویی ۳۸ ثانیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی گفته است، دموکرات‌ها می‌خواهند همه اختیار را در دست گیرند.

اعضای دموکرات در مجلس نمایندگان امریکا، هفته گذشته تلاش‌ها را برای تحقیق در مورد استیضاح دونالد ترمپ آغاز کردند.

ترمپ می‌گوید، دموکرات‌ها می‌خواهند، اسلحه و آزادی مردم امریکا را بگیرند، اما چنین اقدام‌ها به گفته دونالد ترمپ هیچگاه ممکن نخواهد بود.