مقامات پروان: طالبان ۱۵ ناظر انتخابات را ربودند

شماری از افراد گروه طالبان مسلح در یکی از ولایات افغانستان. (عکس جنبه تزئینی دارد.)

پانزده تن از ناظران انتخاباتی در پروان توسط طالبان ربوده شدند.

عبدالقهار وهاب صافی رئیس دفتر کمیسیون انتخابات پروان با تأیید این خبر به رادیو آزادی گفت، ۷ تن از ناظران کمیسیون انتخابات، یک ناظر شکایات انتخاباتی و متباقی ناظران ربوده شده، مربوط به نامزدان ریاست جمهوری می‌شوند که گروه طالبان شام گذشته آنها را از یک مرکز رأی دهی در ولسوالی شینواری این ولایت با خود برده اند.

حکومت محلی پروان ربوده شدن ناظران توسط طالبان را در ولسوالی شینواری رد نکرده، اما می‌گوید صرف ۸ تن از ناظران کمیسیون‌های انتخابات و شکایات انتخاباتی را گروه طالبان زمانی با خود برده اند که آنان از مرکز رای دهی به سوی خانه‌های شان در حرکت بودند.

وحیده شهکار سخنگوی والی پروان گفت، بزرگان محل برای رهایی این ناظران با طالبان گفت‌وگو می‌کنند و اگر طالبان آنها را به میانجی‌گری متنفذین رها نکنند، از نیروی نظامی در برابر آنها کار خواهند گرفت‌.

ولسوالی شینواری در زمرۀ ولسوالی‌های نا امن ولایت پروان محسوب می‌شود که گروه طالبان در آن حضور فعال و گسترده دارند.