مقام‌ها: یک پولیس و ۶ طالب مسلح در کندهار کشته شدند

موقعیت ولایت کندهار در نقشه عمومی افغانستان

مقام های محلی کندهار می‌گویند یک پولیس و شش تن از طالبان مسلح در ولسوالی شاه ولی کوت این ولایت کشته شدند.

جمال ناصر بارکزی سخنگوی پولیس کندهار امروز سه‌شنبه (۵ قوس) به رادیو آزادی گفت، در نتیجه درگیری که دیشب در این ولسوالی رخ داد، سه پولیس و چهارده شورشی هم زخمی شده اند.

او گفت: "ساعت دوی دیشب، در قرارگاه کندک شاهراه، در منطقۀ باغ تخلیۀ ولسوالی شاه ولی کوت، از سوی دشمن حمله صورت گرفت. در حملات متقابل پولیس شش تن از دشمنان کشته شدند، چهارده تن دیگر‌شان زخمی هستند."

در این میان یک منبع دیگر امنیتی به رادیو آزادی گفته که در حمله سه سرباز کشته و هشت تن دیگر هم زخمی شده اند.

در عین حال پولیس ولایت کندهار از بازداشت شش شورشی مسلح در جریان یک هفته از شهر و ولسوالی‌های این ولایت خبر می‌دهد.

به گفته سخنگوی پولیس کندهار، در میان شورشیان بازداشت شده کسانی هم شامل بودند که می‌خواستند ماین گذاری کنند و حملات چریکی را انجام دهند.

طالبان مسلح در هر دو مورد تا هنوز تبصرۀ نکرده اند.