اتحادیه اروپا برای وزارت معادن افغانستان ده میلیون یورو کمک کرد

پرچم اتحادیه اروپا

منابع رسمی خبر داده اند که اتحادیه اروپا برای وزارت معادن و پترولیم افغانستان ده میلیون یورو کمک کرده است. ​عبدالقدیر مطفی سخنگوی وزارت معادن به رادیو آزادی گفت که این کمک‌ها در بخش‌های تخنیکی و ظرفیت‌سازی این وزارت به‌مصرف می‌رسند.

او افزود: "وزارت معادن و پترولیم توانست تعهدات‌اش را در بخش استندردها، مقرره و معدن‌کاری حرفه‌یی تا جایی عملی کند و در بدل آن اتحادیه اروپا با این وزارت حدود ده میلیون یورو کمک می‌کند."

در کنار این کمک صورت گرفته به وزارت معادن، این وزارت امروز مقرره معدن‌کاری را نیز به‌معرفی گرفته و همچنین این وزارت پس از ده سال اجازه‌نامه پروسس معدن را به‌یکی از شرکت‌های خصوصی داد.

آقای مطفی افزود که این شرکت خصوصی افغانی در حدود دو میلیون یورو در بخش پروسس کرومایت سرمایه‌گذاری کرده است.

سیف‌الدین سیحون یک از کارشناسان اقتصادی می‌گوید: "توسعۀ معادن افغانستان تنها راه خودکفایی این کشور از کمک‌های خارجی است و باید دولت برنامه‌‌های بلند مدتی را برای استخراج و توسعۀ معادن روی دست گیرد.