حکومت ایتالیا چندین شهر این کشور را قرنطین کرد

میلان ایتالیا

حکومت ایتالیا در یک اقدام جدید و جدی برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، دیروز بخش‌های بزرگ از مناطق شمال این کشور به‌شمول مرکز مالی "میلان" را قرنطین کرد.

این محدودیت‌های بی‌سابقه در ایتالیا که هدف آن جلوگیری از تجمعات، گشت و گذار داخلی و رفت و آمدها به این مناطق است، ۱۶ میلیون ایتالوی را تحت پوشش قرار می‌دهد و تا سوم ماهء اپریل برقرار خواهد بود. صدراعظم جوزیف کونتی دستور این تدابیر جدی را شب یک‌شنبه امضا کرد.

براساس این تدابیر جدید، مردم اجازه ترک منطقه‌ای غنی "لومباردی" و ۱۴ ولایت در ۴ منطقه‌ای دیگر به‌شمول شهرهای وینیس، مودینا، پارما، پیاسینزا، ریجیو، ایمیلیا و ریمینی را ندارند.

صدراعظم کونتی گفت که هیچ‌کس اجازه دخول و خروج ازین مناطق را ندارد مگر این که مجوز کاری یا ضرورت عاجل صحی داشته باشد.

جوزف کونتی صدراعظم ایتالیا

آقای کونتی در روم به خبرنگاران گفت: "رفت و آمد به این مناطق منع است و همچنان در داخل این مناطق. استثناها وجود دارند البته تنها در صورت نیازهای کاری، حالات عاجل و مسایل صحی".

رخصتی‌های کارمندان صحی نیز در این مناطق لغو شده‌است.

ایتالیا اولین کشور اروپایی است که بیشترین مبتلایان و جان‌باخته‌گان ناشی از کرونا در آن گزارش شده و در ۳۶ ساعت گذشته رقم مصاب شدگان بیش از ۱۲۰۰ تن بیشتر شده‌است.

براساس آخرین ارقام که ناوقت دیشب منتشر شد بیش از ۷۰۰۰ تن در ایتالیا مصاب به‌کرونا اند و شمار قربانیان تنها دیروز ۱۳۳تن بیشتر شده و به ۳۶۶ تن رسید.

پاپ فرانسس که خود مصاب به‌کرونا نیست ولی یکی از همکارانش به این ویروس مبتلا شده، دیروز دعاخوانی هفته وارش را در واتیکان از داخل کتابخانه‌ای میدان "سینت پیترز" از طریق لایف ستریم (نشر مستقیم انترنتی) انجام داد.

پاپ فرانسیس در جریان کنفرانس مطبوعاتی در واتیکان

آقای فرانسس: "با قید بودن پاپ در داخل کتابخانه، دعاخوانی امروز اندکی عجیب است، ولی شما را می‌بینم و نزدیک شما هستم. از طریق دعا با مردمی نزدیک هستم که از ویروس کرونا متضرر شده‌اند و کسانی که از آن‌ها مواظبت می‌کنند".

در چین کشوری که ویروس کرونا از آن گسترش یافت حد اقل ۱۰ تن دیروز از اثر فروریزی یک هوتل در شهر ساحلی کوانژو در شرق آن کشور جان دادند. از این هوتل به‌حیث محل قرنطین مصاب شدگان همین شهر به‌کرونا استفاده می‌شد. ۲۳ تن تا ناوقت دیشب زیر آوار بودند و سرنوشت شان نامعلوم. عمله‌ای نجات ۴۸ تن را ازیر خرابه‌ها کشیدند که ۳۸ تن آن‌ها زنده اند.

در چین تاحال بیش از ۸۰ هزار و ۶۰۰ تن به کرونا مصاب شده و بیش از ۳۰۰۰ تن جان داده‌اند.

ایران سومین کشور با بیشترین قربانیان کرونا است که مقام‌های آن دیروز از مرگ ۴۹ تن دیگر در ۳۶ ساعت گذشته از اثر کرونا خبر دادند.

کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت صحت ایران دیروز گفت: "جمعاً ۶۵۰۰ تن به کرونا مبتلا اند و شمار قربانیان در ایران به ۱۹۴تن رسیده‌است."
مقام‌های ایرانی از مردم خواسته اند که از تجمعات و رفت و آمدها تا حد ممکن جلوگیری کنند. این درحالیست که نوروز آمدنی است، جشنی که در آن میلیون‌ها ایرانی اغلباً به ولایت‌های مختلف سفر می‌کنند.

تشییع جنازه فاطمه، نماینده منتخب تهران در مجلس

خطوط هوایی ایران دیروز اعلام کرد که به سبب محدودیت هایی‌که اروپا بر این خطوط وضع کرده، تمام پروازهایش به‌اروپا متوقف شده‌است. چندین مقام ارشد ایرانی به‌شمول یک دستیار ایت‌الله علی خامنه‌یی و ۲۰ وکیل پارلمان ایران مصاب به کرونا شده‌اند. مکتب‌ها و پوهنتون‌ها نیز مسدود اند و ساعت‌های کاری کارمندان دفاتر محدود شده‌است.

گسترش ویروس کشنده کرونا به‌چندین کشور دیگر ادامه دارد که براساس گزارش‌ها اکثر آن با مسافرانی وارد شده‌است که از چین، ایران، و ایتالیا آمده‌اند.