در محل آتش‌سپاری اجساد سیکهـ ها در کابل انفجاری رخ داد

وزارت داخله افغانستان گفته است حوالی ساعت ۱۲ ظهر امروز یک ماین مقناطیسی در مربوطات حوزه هشتم امنیتی کابل منفجر شد

در محل آتش‌سپاری اجساد سیکهـ های افغان که دیروز در یک حمله تروریستی داعش بر یک درمسال در کابل کشته شدند، امروز انفجاری رخ داد.

به گزارش خبرنگار رادیو آزادی این انفجار در منطقه قلعه‌چه کابل- جایی‌که اجساد قربانیان حادثه دیروز به آتش سپرده می‌شد، رخ داد.

وزارت داخله افغانستان گفته است حوالی ساعت ۱۲ ظهر امروز یک ماین مقناطیسی در مربوطات حوزه هشتم امنیتی کابل منفجر شد که تلفاتی در بر نداشت.

در حمله دیروز بر درمسال سیکهـ ها در منطقه شوربازار کابل ۲۵ تن کشته شده و هشت تن دیگر زخمی شدند. کشته و زخمی شده‌گان همه افراد ملکی بودند.

حمله هنگامی رخ داد که گروهی از اقلیت سیکهـ های افغان برای عبادت به این درمسال گرد هم آمده بودند. مسئولیت این حمله را گروه داعش به‌دوش گرفت.