بوریس جانسون صدراعظم بریتانیا در بخش مراقبتهای عاجل شفاخانه بخاطر ابتلا به ویروس کرونا به سر میبرد.
سخنگوی وزیر خارجه بریتانیا گفت، بوریس جانسون شب را در بخش مراقبتهای عاجل شفاخانه در شهر لندن سپری کرد اما به گفته او وضعیت صحی و روحیه آقای جانسون خوب است.
سخنگوی آقای جانسون امروز سهشنبه ۷ اپریل گفت که صدراعظم بریتانیا به تاریخ پنج اپریل در شفاخانه بستری شد و تحت معالجه استندرد اکسیجن قرار گرفت اما او تا هنوز به ونتلیتر یا دستگاه تنفس مصنوعی نیاز پیدا نکرده است.
خبر بستری شدن صدراعظم بریتانیا در بخش مراقبتهای عاجل شفاخانه در حالی نشر شد که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور که جان های شانرا از دست داده اند به ۵،۴۰۰ تن رسید.
اما در دیگر نقاط اروپا، به دنبال چند روز کاهش در میزان مرگ و میر در برخی نقاط روز دوشنبه، ۶ اپریل هم این میزان کم و بیش ادامه یافت.
ایتالیا که بیشترین آسیب را از ویروس کرونا در اروپا متحمل شده به روز یکشنبه شاهد کمترین تعداد مرگ و میر در دو هفتۀ اخیر بود و مقامهای صحی این کشور گفتند که تعداد مرگ افراد در این کشور رو به کاهش است.
در ایتالیا، بیش از ۱۶،۵۰۰ نفر تا اکنون جان داده اند.
جوزپه کانتی صدراعظم ایتالیا امروز ۷ اپریل به مردم کشورش وعده داد که به زودی ثمره این ایثار را در آزادی شخصی تجربه خواهند کرد اما او نگفت که چه زمانی محدودیتهای وضع شده در این کشور رفع خواهند شد.
اما فرانسه گفت که در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۸۳۳ تن در اثر ابتلا به کووید-۱۹ در این کشور جان باخته اند که بیشترین رقم جان باختگان را یک شبانه روز در فرانسه نشان میدهد.
اسپانیا که پس از ایتالیا با داشتن ۱۳،۸۰۰ جان باخته از آغاز انتشار ویروس کرونا تا کنون دومین کشور با بیشترین ارقام است، بلندترین سطح مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا را در پنج روز گذشته امروز هفتم اپریل ثبت کرد.
براساس آرقام ارائه شده از سوی مقامهای این کشور، در ۲۴ ساعت گذشته ۷۴۳ تن دیگر در اثر ابتلا به ویروس کرونا در اسپانیا جان باختند در حالیکه شمار افرادی که به این ویروس مصاب اند به ۱۴۰.۰۰۰ میرسد.
در ایالات متحده امریکا هم ویروس کرونا در حال گسترش به نظر میرسد، مقامهای این کشور گفته اند که هفتههای دشواری را در پیشرو خواهند داشت.
براساس ارقام نشر شده از سوی پوهنتون جانز هاپکینز، امریکا در ۲۴ ساعت گذشته ۱،۱۵۰ مرگ و میر ناشی از این ویروس را ثبت کرد.
اما در چین جاییکه از شیوع ویروس کرونا برای نخستین بار در اواخر ماه دسمبر ۲۰۱۹ گزارش شد، مقامهای صحی گفته اند که در ۲۴ ساعت گذشته از جان باختن کسی بخاطر ابتلا به این ویروس گزارش نشده است اما ۳۲ مورد مثبت این ویروس در کسانی شناسایی شده اند که از خارج به چین آمده اند.
برخی از متخصصان در مورد آمار رسمی ارائه شده از سوی چین ابراز شک و تردید کرده اند، چونکه به گفتۀ آنان رسانهها در کنترل دولت اند.
بر اساس ارقام پوهنتون جانز هاپکینز، در حال حاضر بیش از یک میلیون و سه صد هزار تن در سراسر جهان به ویروس همهگیر کرونا مبتلا شده اند و بیش از ۷۴ هزار نفر دیگر جانهای شان را از دست داده اند.