حکومت افغانستان توزیع نان به نیازمندان را در شهر کابل آغاز کرد

توزیع نان از سوی حکومت افغانستان در کابل

حکومت افغانستان از امروز(چهارشنبه، ۱۰ ثور) توزیع نان به نیازمندان را در شهر کابل آغاز کرد.

حکومت افغانستان در یک اقدام بی‌سابقه توزیع ده قرص نان را به هر خانواده نیازمند از طریق نانوایی‌ها در تمام نواحی شهر کابل آغاز کرد.

محمداشرف غنی رئیس جمهوری افغانستان می‌گوید که تا اخیر هفته جاری توزیع نان به خانواده‌های نادار در چندین شهر دیگر نیز آغاز می‌شود.

آقای غنی در پیام ویدیویی می‌گوید که در روزهای آینده در سایر ولایت‌های افغانستان نیز نان به خانواده‌های نیازمند از طریق نانوایی‌ها توزیع می‌شود: "این روند از کابل آغاز می‌شود و در نظر است که تا اخیر همین هفته در هرات، مزارشریف، کندهار، کندز وجلال آباد نیز آغاز شود. به‌دنبال آن به زودی تمام ولایت‌ها از این کمک‌ها مستفید خواهند شد."

محمداشرف غنی از علمای دینی، روسای قومی و نمایندگان جامعه مدنی و شورای‌های محلی خواست که تلاش کنند تا این کمک‌ها به مستحقین و نیازمندان برسد.

از هنگامی که برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا قرنطین در شهرهای بزرگ وضع شده بیکاری نیز افزایش یافته و خانواده‌های نیازمند شکایت می‌کنند که با چالش‌های جدی اقتصادی روبه‌رو شده اند.

پیش از این نیز حکومت دربرخی مناطق به‌شمول شهر کابل کمک‌هایی را توزیع کرده اما نیازمندان می‌گویند که این کمک‌ها یا اندک بوده و یاهم به آنان نرسیده است.

شماری از نیازمندان که روز چهارشنبه نان خشک کمک شده را درشهر کابل به دست آوردند خرسند هستند اما تاکید دارند که باید جلو حیف ومیل شدن این کمک‌ها گرفته شود.

توزیع نان از سوی حکومت افغانستان در کابل

آرزو یکی از شهروندان کابل می‌گوید: "از حکومت می‌خواهم که همراه ما کمک کند. این هم کمک خوبی است، تنها نان خشک هم برسد خوب است."

محمد نبی یک باشنده دیگر شهر کابل می‌گوید: "ازنانوایی تا وکیل گذر و دیگران که شامل این پروسه هستند از این کمک‌ها دزدی می‌کنند. کسی اخلاص و صداقت ندارد و ازخدا نمی‌ترسد."

یک باشنده دیگر می‌گوید: "نام من الله‌گل است. من ده نفر خانواده دارم ، فی نفر یک نان چیزی نیست و همچنین در بسیاری موارد حق به حقدار آن نمی‌رسد."

باشنده های کابل در ماه رمضان در بازار کابل

درهمین حال شاروالی کابل که مسئولیت ترتیب فهرست نیازمندان و توزیع نان را برعهده دارد می‌گوید، از این روند که همه روزه تا پایان دوره قرنطین ادامه خواهد داشت، به‌گونه جدی نظارت می‌شود.

نرگس مومند سخنگوی این اداره به رادیو آزادی گفت: "یک کمیته متشکل ازعلمای دینی، شورای‌های محلی، وکلای گذر، روسای نواحی وجامعه مدنی برای شفافیت از توزیع این کمک‌ها گماشته شده است.