واشنگتن پست: اداره ترمپ روی آزمایش هسته‌ای بحث کرده است

بیرق ملی امریکا در قصر سفید

روزنامۀ واشنگتن پُست گزارش داده که مقام‌ها در ادارۀ دونالد ترمپ رئیس جمهوری امریکا در مورد احتمال آزمایش تازۀ هسته‌ای در آن کشور بحث کرده اند.

به نقل از روزنامه، اگر این اقدام عملی شود، نخستین انفجار هسته‌ای آزمایشی پس از سال ۱۹۹۲ توسط امریکا خواهد بود.

واشنگتن پُست به نقل از یک مقام بلند پایه و دو مقام پیشین امریکایی دیروز (جمعه، ۲۲ می) گزارش داد که بحث در مورد آزمایش هسته‌ای در اجلاس هفته گذشتۀ مقام‌های امنیت ملی امریکا صورت گرفت.

گفته می‌شود، ایالات متحده مشکوک است که چین و روسیه آزمایش‌های هسته‌ای به سطح پایین را در سال‌های گذشته انجام داده اند.

تا هنوز توافقی در مورد آزمایش هسته‌ای از جانب امریکا نشده است.

در حال حاضر شماری از کشور های جهان در محدودیت پیمان منع جامع آزمایش‌های هسته ای قرار دارند.

این پیمان که مانع هر گونه انفجار آزمایشی هسته‌ای می‌شود، از سوی تمامی کشور ها تصویب نشده، اما شماری از قدرت‌های جهان به پایبندی به مقررات آن توافق کرده اند.

ایالات متحده از جمله کشورهای است که این پیمان را تصویب نکرده است.