صدراعظم ارمنستان: حدود ۲۰۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در انتظار بستری شدن اند

نیکول پاشینیان​ صدراعظم ارمنستان

نیکول پاشینیان​ صدراعظم ارمنستان می‌گوید، حدود ۲۰۰ تن که به ویروس کرونا مبتلا شده اند، نیاز به بستر شدن دارند، اما در شفاخانه‌های این کشور جا نیست و بیماران در انتظار بسر می‌برند.

به گفتۀ نیکول پاشینیان، سیستم مراقبت صحی ارمنستان تحت فشار شدید همه‌گیری ویروس کرونا قرار دارد.

آقای پاشینیان دیروز (۶ جون) گفت یک بیمار کووید - ۱۹ در حالی که منتظر بستری شدن در شفاخانه بود در خانه‌اش درگذشت. به گفتۀ وی دو بیمار دیگر نیز به دلیل کمبود بستر در بخش مراقبت‌های خاص تداوی بیماری ناشی از ویروس کرونا در شفاخانه‌های معمولی درگذشته اند.

صدراعظم ارمنستان در حالی از کمبود بستر در مراکز مراقبت‌های بیماری ناشی از ویروی کرونا صحبت کرده که وزارت صحت عامۀ این کشور تعداد موارد مثبت ابتلا به ویروس کرونا را در این کشور، دیروز ۱۲۳۶۴تن اعلام کرد.

ارمنستان با نفوس ۳ میلیون در قفقاز جنوبی موقعیت دارد و تا اکنون از مرگ ۱۹۰ تن در نتیجۀ ابتلا به ویروس کرونا در آن کشور گزارش داده شده است.

اما منتقدان حکومت این کشور می‌گویند، آمار واقعی موارد ابتلا و تلفات ناشی از ویروس کرونا در ارمنستان خیلی بلند تر از ارقام رسمی است.